Workshop Ervaringsdeskundigheid

Wat is ervaringsdeskundigheid? Wat is het verschil tussen ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid? Wat moet je beheersen om een goede ervaringsdeskundige te kunnen zijn?

Allemaal vragen die worden behandeld in de workshop Ervaringsdeskundigheid. De workshop is een eerste stap in de richting van ervaringsdeskundige worden. De workshop zet je aan het denken over je eigen herstelverhaal en laat je kijken naar die van anderen. Daarnaast wordt er een koppeling gemaakt naar de theorie.

Er wordt gekeken naar benodigde competenties en belangrijke thema’s, zoals: gelijkwaardigheid, herinneringen van het lichaam en terugval. Daarnaast is er ook aandacht voor plezier met elkaar, zodat er een veilige sfeer gecreĆ«erd wordt, waarin ieder zijn verhaal kan delen.

De workshop duurt ongeveer 5 uur. Hij kan ook onderverdeeld worden over 3 dagen 1,5 uur per keer. De workshop is ontwikkeld in samenwerking met de opleiding Social Work van de NHL Stenden Hogeschool.

Bij interesse, prijs aanvragen of andere gerelateerde vragen kan u contact met ons opnemen via het contactformulier elders op de website.