Te Gast bij NPO Radio 1 en RTV Noord

Vanochtend was Miranda te gast bij NPO Radio 1 in Hilversum. Hier mocht zij vertellen over de stichting.

Als afsluiter van de dag mocht Miranda aan tafel schuiven bij RTV Noord Vandaag om te vertellen over de Stichting en een oproep te doen voor (ervaringsdeskundige) buddies in het Noorden. Wil jij je ook graag inzetten? Meld je dan nu aan via de website noneedtohide.nl.

1 reactie

  1. Lenie Turk op 16/04/2020 om 14:22

    Dag Miranda,
    Het is al ruim een jaar geleden dat ik je hoorde op radio 1 toen ik in de auto reed onderweg van de ene afspraak naar de andere. Je stem en je verhaal maakte diepe indruk. Ik vond een briefje en daar heb ik slecht handschrift de naam van jouw stichting en jouw naam opgeschreven. Als vertrouwenspersoon hoor ik verhalen – en herken ik de schroom om verhalen te delen. Vandaag ben ik dit briefje weer tegen gekomen en heb ik je site bezocht.
    Wat een geweldig eindexamen project heb je uitgewerkt! Wat een geweldige resultaten. Ik ga jouw site aanbevelen. Ik denk dat het heel veel mensen gaat helpen om het verhaal te delen.
    Met een voorjaarsgroet, Lenie Turk